Stylové moderní vily v rezidenční oblasti El Paraiso, Estepona

Stylové moderní vily v rezidenční oblasti El Paraiso, Estepona

€ 1,200,000
Vila
na prodej
K dispozici
381 m²
REF: SKA029
Popis
18 stylových vil moderního designu umístěných v sousedství čtvrtě El Paraiso. Jde o rezidenční část Slunečního pobřeží mezi městy Marbella a Estepona, velmi blízko proslulého přístavu Puerto Banús a srdce Costy del Sol. V těsném sousedství disponujete dvěma golfovými hřišti a veškerou občanskou vybaveností připravenou na všechny mezinárodní požadavky.
Nemovitosti byly navrženy proslulým architektem Pedrem Iraburu Elizaldem a development má na starost Grupo Vasari, jedna ze stálic mezi developery města Marbella od roku 1997.
Design každé z vil byl dotažen do posledního detailu tak, aby uspokojil i toho nejnáročnějšího klienta.

Parcely o rozloze 923 m2 - 1149 m2
Cena: 1,200.000 - 1,400.000 Eur
Doba výstavby: 12 měsíců + 3 další na administrativu (kolaudační řízení)

Typ B
Vila v dispozici 4 ložnice nabízí vnitřní prostor přes 450 m2 a dalších cca 120 m2 otevřených a krytých teras.
Vstupní hala s velmi vysokým stropem dává vyniknout schodišti, které vás zavede do nižší a vyšší úrovně domu. Toaleta pro hosty, klidová zóna se dvěma ložnicemi s vlastními koupelnami a pokojem pro hosty. Opět disponuje vlastní koupelnou. Obývací prostor je vzdušný, velký a vhodně propojený s kuchyní a jídelní zónou. Přes posuvné dveře se dostanete na terasu a k bazénu. V patře se potom nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou a privátní střešní terasou. V nižším poschodí se nachází další pokoj, případná herna, home cinema, gym, sklep / technická místnost a garáž.

Typ C
Přibližná vnitřní rozloha domu je 370 m2 a 200 m2 otevřených a krytých teras. Dispozice 4 ložnice. V přízemí se nachází pokoj pro hosty s vlastní koupelnou, který je od obývací části domu oddělený krásně prosvětlenou chodbou. Flexibilita co se týče finální podoby půdorysu kuchyně. Jídelní část vede na terasu a k bazénu. V poschodí se nachází další dvě ložnice s vlastními koupelnami a hlavní ložnice s koupelnou, šatnou a obklopující terasou. V suterénu je obrovský prostor, který může být variabilně využit coby tělocvična, domácí kino, herna nebo další pokoj pro hosty.

Typ D
V podstatě jde o adaptaci Typu C, jen o něco prostornější (380 m2 vnitřní zastavěné plochy a 210 teras).

Základní údaje
  • 4 ložnice
  • 4 Koupelny
  • 923 m²
  • € 1,200,000
  • Atalaya Baja
Specifikace
  • 5-10 minut na golf
  • 5-10 minut k obchodům
Lokalita