Typická andaluská přímořská vila na úžasném místě s dechberoucím výhledem do vln Středozemního moře, Benalmádena, Costa del Sol

Typická andaluská přímořská vila na úžasném místě s dechberoucím výhledem do vln Středozemního moře, Benalmádena, Costa del Sol

€ 950,000
Rodinný dům
na prodej
PRODÁNO
480 m²
REF: SKA089
Popis
Míst na jihošpanělské Costa del Sol, která jsou schopna vám učarovat, je bezesporu víc než dost. Stačí si vybrat tu správnou lokalitu, která maximálně vyhovuje vašim představám a vašemu běžnému fungování. Každý hledá tak trochu něco jiného, ale většina z nás chce všechno najednou, že. Nic proti tomu, tak to má být.
V případě této konkrétní nemovitosti je průsečík velmi snadný:
Chcete být blízko pláže? Máte to 2 minuty ( i pěšky z kopečka).
Chcete výhled na moře? Mám na mysli ten opravdový, kdy nemusíte modrou vlnu hledat někde v dáli na horizontu. Vyjma jednoho pokoje je zde fantastický výhled do středomořských vln úplně ze všech koutů domu (včetně spíže, kterou by nejeden ze současných developerů proměnil v luxusní pokoj).
Chcete absolutní klid a soukromí? Zaručeno. Kromě ptactva neuslyšíte vůbec nic.
Chcete vlastní avokáda, manga, citróny, limetky, pomeranče, papáju, granátová jablka ….? Vzrostlá zahrada v perfektní kondici.
Chcete to mít blízko k občanské vybavenosti, kavárnám, restauracím, městu? Vše je pár minut jízdy autem.
Vynikající dostupnost včetně vlakové zastávky, odkud se snadno a rychle dostanete jak do Málagy města, tak i přímo na letiště.
Mezinárodní škola několik málo minut.
Zcela privátní malá urbanizace, kde jsou pouze vily.
Tenisový kurt pro rezidenty.
Mezinárodní letiště v Málaze 15 min.
Vila je členěna do dvou podlaží, ale pokud nechcete (nebo nemůžete), nemusíte schody vůbec použít. Díky terénu a samostatným vchodům (velmi prakticky řešeno) se lze dostat do obou podlaží bez nutnosti vyjít jediný schod. Velmi prostorná garáž pro tři vozy, venkovní stání pro nekonečnou flotilu.
Opravdu prostorné ložnice (celkem 4), z čehož jedna je ve „vyšším“ poschodí, zcela privátní pro případné návštěvy, hospodyni, apod. Koupelny ke každé ložnici. Samostatná toaleta pro hosty. Velmi prostorný obývací pokoj s krbem s terasou, kde vám výhled doslova vyrazí dech. Jídelna, pracovna, vše opravdu prostorné. Zcela vybavená kuchyň včetně vinotéky. Spižírna, neuvěřitelné množství úložného prostoru. Vila prošla několika aktualizacemi (hlavní koupelna, skleněná zástěna na hlavní terase, apod.), ale je vybudována v typickém středomořském stylu, tj. stropní trámy, dlažby v kombinaci mramoru a místních dlaždic. Má obrovský potenciál na rekonstrukci. Ne, že by to bylo vyloženě třeba, stavebně je ve vynikající kondici. Pokud ale hledáte fantastické místo a váš standart je nastaven na moderní interiéry, je to velmi snadno řešitelné, protože půdorysem a prostorově tato vila nemá chybu.
Parcela má přes 2000 m2, což také není úplně snadné dnes najít, navíc je zcela využitelná (žádný zbytečný kout či strmý svah nečekejte).
Bazén je umístěn v zahradě, trochu stranou domu v krásném koutě s výhledem na moře (ocení rodiny s dětmi, případně ti, u kterých se po zakoupení vily u moře vyrojí množství návštěv, které nelze odmítnout). Velký potenciál pro umístění venkovní kuchyně, grilu, chill out zóny, sauny…
K nemovitosti máme volný přístup, tj. prohlídky lze zajistit okamžitě. Majitel si z důvodu ochrany soukromí nepřeje zveřejnit fotografie interiéru, vážným zájemcům jsme samozřejmě schopni dodat na vyžádání fotografie i jakékoli podrobnosti o nemovitosti.
Základní údaje
  • 4 ložnice
  • 3 Koupelny
  • Prostorná garáž
  • 2056 m²
  • € 950,000
  • La Paloma
Specifikace
  • Klimatizace
  • Vestavné skříně
  • Kompletně vybavená kuchyň
  • Blízko škol
  • V blízkosti pláže
  • Exkluzivní nemovitost
  • Rezidenční oblast
  • Klidná oblast
Lokalita