Luxusní vila v moderním minimalistickém, ale zároveň sofistikovaném středomořském stylu, Los Flamingos Golf, Benahavis

Luxusní vila v moderním minimalistickém, ale zároveň sofistikovaném středomořském stylu, Los Flamingos Golf, Benahavis

€ 3,450,000
Vila
na prodej
K dispozici
990 m²
REF: SKA095
Popis
Renomované architektonické studio pečlivě vybíralo jak prostředí top golfového rezortu, tak i samotnou parcelu v něm. Vila, při jejímž zrodu byl hlavní inspirací život na lodi, je umístěna ve velmi klidné části Los Flamingos, na vyvýšené parcele, která dodává domu jistou majestátnost, podtrhuje skvělé výhledy (včetně moře), ale současně zachovává vysoký stupeň soukromí. Krásné prostředí. Moderní špičkový design. Vila disponuje nejmodernějšími technologiemi včetně domotiky (inteligentní domácnost zn. Schneider Electric), ozvučení včetně teras firmou Bang Olufsen, výjimečnými materiály i skvělým provedením.
Základní členění je následující: v úrovni nižší 0 velmi prostorná garáž s širokým vjezdem, kde se pohodlně minou dva vozy, s vnitřní kapacitou pro 4 velká auta + venkovní krytá část pro další 2-3. Na tomtéž podlaží se nachází herna, technická místnost, prádelna a apartmá pro hospodyni s vlastním zázemím.
Výtah nebo schodiště vás přesune do hlavního užitného prostoru, který je velmi zajímavě a stylově dělen na dvě křídla. V jednom se nachází obývací část s jídelnou a kuchyní, která je kompletně vybavena nejmodernějšími spotřebiči Gaggenau, nábytek zde měla na starost firma Siematic, vše ve spolupráci s jedním z momentálně nejvyhledávanějších studií interiér designu.
Druhé křídlo rezidence nabízí prostorné pokoje s vlastními kompletně zařízenými koupelnami, množství vestavných skříní a v patře potom velké apartmá (hlavní ložnici ) se šatnou a velkou koupelnou. Z terasy u ložnice je krásný výhled na moře, okolní zeleň i působivé hory. Snadno se odtud dostanete i na střešní terasu, která skýtá řadu možností využití. Dechberoucí výhled.
Obě křídla spojuje velká krytá terasa s částí, určenou k relaxaci, ale i venkovní jídelna z jejíž podlahy startuje efektní vodopád směrem dolů do bazénu formy T (74 m2 vodní plochy).
Zcela dokončené zahrady, včetně efektního osvětlení solitérů, venkovní sprcha schovaná mezi palmami, množství detailů.
Vila je kompletně zařízena, ale je samozřejmě na budoucím majiteli, co z vybavení si ponechá, a co nikoliv. Jde o designové kousky ze soukromé kolekce. I z důvodu zachování soukromí se naše fotografie soustřeďují na exteriér a částečné záběry. Diskrétnost máme v popisu práce.
Máme k dispozici kompletní projektovou dokumentaci, půdorysy, veškeré detaily. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Základní údaje
  • 6 ložnice
  • 6 Koupelny
  • Prostorná garáž
  • 1302 m²
  • € 3,450,000
  • Los Flamingos
Specifikace
    Lokalita