Luxusní moderní vila na skvělé adrese v srdci Golden Mile, Marbella

Luxusní moderní vila na skvělé adrese v srdci Golden Mile, Marbella

€ 4,500,000
Rodinný dům
na prodej
K dispozici
434 m²
REF: SKA111
Popis
Luxusní moderní vila umístěná v unikátním uzavřeném butikovém rezidenčním komplexu sestávajícím pouze ze sedmi domů. Lokalita Altos de Puente Romano je v srdci tzv. Zlaté míle, jedna z nejvyhledávanějších adres na Costa del Sol. Vynikající napojení na infrastrukturu, několik málo minut jízdy do centra města Marbella, proslulého přístavu Puerto Banús a věhlasných pětihvězdičkových hotelů Puente Romano a Marbella Club, blízkých špičkových restaurací, kaváren a plážových klubů. Pěší dostupnost. Do 10 minut pohodové chůze jste na jednom z top úseků přímořské promenády.
Vila je vybudována v moderním, funkcionalistickém stylu, kde design jde ruku v ruce s praktičností. Pečlivý výběr top materiálů, inovativní technologie včetně solárního ohřevu bazénu, inteligentní domácnost, kde lze podlahové topení, klimatizaci, osvětlení, ozvučení či bezpečnostní systém včetně kamer ovládat přes jednoduchou aplikaci na dálku.
Nemovitost je členěna do několika podlaží, vše je velmi prakticky řešeno.
V přízemí najdete prostorný obývacího pokoj s krbem, otevřeným půdorysem s designovou kuchyní, odkud se přes krásnou terasu dostanete do zahrady s bazénem. Na tomto podlaží nechybí jedna ložnice s vlastní koupelnou nabízející absolutní soukromí, a také samostatná toaleta pro hosty.
V patře se nachází master ložnice s nádherným výhledem, průchozí šatnou a velmi světlou a prostornou koupelnou, která je vybavena jak vanou, tak i sprchou. Terasa nabídne úžasné západy slunce, venkovní sprchu, ale také pohled do okolní zeleně i výhled na známou horu La Concha, která se tyčí nad Marbellou. Na patře najdete další dvě ložnice s vlastními koupelnami i terasou.
Suterén vily má multifunkční prostor, který byl uzpůsoben jako skutečný domácí kinosál s profesionální technikou a kompletně zařízené fitness. Prostor počítá s další ložnicí s koupelnou, dále zde naleznete praktickou samostatnou kompletně vybavenou prádelnu i technickou místnost.
Vila má úžasnou střešní terasu s vyhřívaným bazénkem s tryskami a kompletně zařízenou venkovní kuchyň včetně lednice a grilu. Výhled odtud je impozantní, částečně i na moře, které je vzdáleno vzdušnou čarou pár stovek metrů.
Kryté parkovací stání přímo před vilou pro 3 vozy, neomezené parkovací možnosti v rámci komplexu. Jde o velmi bezpečnou prémiovou rezidenční lokalitu, čtvrť má svou vlastní bezpečnostní službu 24 hodin.
Vzdálenost na mezinárodní letiště v Málaze: 45 min.
Velmi efektivní správa nemovitosti (správce přímo na místě, který se věnuje pouze tomuto komornímu komplexu. Má na starost bazény, zahrady, ale také běžnou údržbu. Parcely nejsou nijak velké, stálé výdaje jsou v poměru cena/výkon velmi nízké na podobný typ nemovitostí).
Vila se prodává kompletně nadstandardně zařízená a vybavená jedním z místních renomovaných interier studií, vše je dotaženo do posledního detailu.
Základní údaje
  • 5 ložnice
  • 5 Koupelny
  • Prostorné parkovací stání
  • 570 m²
  • € 4,500,000
  • Altos de Puente Romano
Specifikace
  • Klimatizace
  • Kompletně vybavená kuchyň
  • Exklusivní komplex
  • Moderní styl
  • Venkovní klimatizovaný bazén
  • Podlahové topení
Lokalita